Καλή χρονιά!

English

Καθώς πλησιάζει η νέα χρονιά, νιώθω ευγνωμοσύνη για αυτήν που πέρασε. Το μικρό εγκαταλελειμμένο σπίτι που βρήκα στο Στύλο ήταν για μένα ένα μεγάλο δώρο και η ανακαίνιση και λειτουργία του νέου μου εργαστηρίου με απασχόλησε όλη την άνοιξη. Το εγκαινίασα φτιάχνοντας 100 κεραμικές βάσεις για αντικουνουπικό φιδάκι και προσκαλώντας φίλους και γνωστούς σε μια Ανοιχτή Μέρα για να γιορτάσουμε παρέα. Οι ευχές και η καλοσύνη που έλαβα με συγκίνησαν βαθιά. Σας ευχαριστώ πολύ γι’αυτό.

Μετά από μια πολυάσχολη σεζόν ως ξεναγός, τα πρώτα εργαστήρια κεραμικής πραγματοποιήθηκαν τελικά το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο. Τα τελευταία εργαστήρια που έκανα ήταν πριν από δύο χρόνια, και είχα σχεδόν ξεχάσει πόση χαρά μπορούν να προσφέρουν. Έδωσαν ακόμη περισσότερη ζωή στο εργαστήριο μου και ήταν υπέροχο να βλέπω όλες αυτές τις διαφορετικές νέες δημιουργίες να ζωντανεύουν. Για άλλη μια φορά συνειδητοποίησα πόσο ευχάριστη δραστηριότητα είναι η αγγειοπλαστική. Μερικοί από τους συμμετέχοντες άγγιζαν ακόμη και τον πηλό για πρώτη φορά. Για μένα αυτό είναι πάντα κάτι πολύ ιδιαίτερο. Στο gallery μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από τα Εργαστήρια και το Φθινοπωρινό Μάθημα Κεραμικής.

Μεταξύ των εργαστηρίων κεραμικής είχα λίγο χρόνο για ένα νέο μικρό project: Πολύχρωμες Κεραμικές Βάσεις Κεριών. Περισσότερα για αυτές μπορείτε να βρείτε στο shop.

Και τι θα φέρει το νέο έτος;

Είμαι σίγουρη ότι το 2022 θα μας προσφέρει ευκαιρίες να διευρύνουμε τη δημιουργικότητά μας.
Έχω πολλές ιδέες και νέα project που θέλω να μοιραστώ μαζί σας. Το νέο πρόγραμμα εργαστηρίων ετοιμάζεται και θα σας το στείλω όταν οριστικοποιηθούν οι ημερομηνίες.

Μέχρι τότε, σας εύχομαι ένα υπέροχο άλμα στο 2022. Να σας φέρει τις πιο μοναδικές εκπλήξεις και ανακαλύψεις. Και πάντα φως και αγάπη.

Barbara