Εργαστήρια Κεραμικής το Νοέμβριο και Δεκέμβριο

English

Δύο καινούρια Εργαστήρια Κεραμικής θα πραγματοποιηθούν στο ατελιέ μου στο Μόδι το Νοέμβριο και Δεκέμβριο.

Στο πρώτο θα ασχοληθούμε  με το …

ΑΝΑΓΛΥΦΟ

Σε αυτό το μάθημα μια ιδέα ή μια εικόνα που μας αρέσει μετατρέπεται σε έναν τρισδιάστατο πίνακα. Μπορεί να είναι ένα πορτραίτο, ένα τοπίο, ένα φυτό ή ζώο, ένα μάνταλα ή οτιδήποτε  μπορείς να φανταστείς. Δεν υπάρχουν όρια!
Εδώ βρείτε εικόνες από κάποια παραδείγματα.

 

25/11/2018 Κυριακή, 10:00-17:00   με διάλειμμα για ένα μικρό γεύμα.
15/12/2018 Σάββατο, 10:00-13:00   βάψιμο των ψημένων έργων μας.

 

Στο δεύτερο Εργαστήρι θα φιλοτεχνήσουμε όμορφα…

ΜΟΜΠΙΛΕ

…ή κάθε είδους αντικείμενα διακοσμητικής τέχνης που μπορείς να κρεμάσεις από την οροφή ή τον τοίχο, σ’ένα δέντρο ή στο μπαλκόνι σου.

Την πρώτη μέρα θα κατασκευάσουμε διακοσμητικά κομμάτια από πηλό διαφορετικού σχήματος και μεγέθους και αφού στεγνώσουν και ψηθούν, θα συναντηθούμε ένα πρωί για να διακοσμήσουμε τα κομμάτια με ακρυλικά χρώματα και να τα συναρμολογήσουμε με διαφορετικά κορδόνια, για να δημιουργήσουμε το Μόμπιλε.

Μπορούμε επίσης να τα συνδυάσουμε με διαφορετικά υλικά όπως κομμάτια ξύλου, χάντρες, μενταγιόν, φυλαχτά ή οτιδήποτε σας ταιριάζει.

Μπορείτε να δείτε κάποια εδώ.

 

  2/12/2018 Κυριακή, 10:00-17:00   με διάλειμμα για ένα μικρό γεύμα.
16/12/2018 Κυριακή, 10:00-13:00   βάψιμο των ψημένων έργων μας.

 


Στο τέλος κάθε εργαστηρίου θα έχουμε την ευχαρίστηση να πάρουμε στο σπίτι ένα τελειωμένο, γνήσιο και προσωπικό έργο τέχνης ή περισσότερα από ένα…..

Η γνώση κεραμικής δεν είναι απαραίτητη.

Για τα δύο εργαστήρια:

  • Όλα τα απαραίτητα υλικά (πηλός, ακρυλικά χρώματα, κορδόνια σε διαφορετικά χρώματα) όπως επίσης το ψήσιμο των κεραμικών και το γεύμα περιλαμβάνονται. Για το εργαστήριο MΟΜΠΙΛΕ μπορείτε να φέρετε συμπληρωματικά υλικά όπως κομμάτια ξύλου, χάντρες, νήμα, κορδόνια κ.λ.π.
  • Το ατελιέ μου στο Μόδι είναι περίπου 20 λεπτά δρόμος από Χανιά. Αν δεν έχετε αυτοκίνητο, υπάρχει λεωφορείο από Χανιά για Γεράνι από όπου μπορώ ευχαρίστως να σας πάρω.
  • Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή για εγγραφές, τηλεφωνήστε στο: 697 422 11 51 ή γράψτε ένα email στο schnyder.barbara@gmail.com.