Εντυπώσεις εργαστηρίου

Εργαστήρια στο Στύλο - Νοε/Δεκ 2021

 

Τρία εργαστήρια - το καθένα τόσο διαφορετικό. Στα δύο από αυτά ξανασυναντηθήκαμε για να διακοσμήσουμε τα στεγνά κεραμικά μας με πολύχρωμο μπαντανά και στο τρίτο φτιάξαμε όμορφες γλάστρες με κάθε λογής στάμπας που αναδείχθηκε καλύτερα μετά από το ψήσιμο και το πέρασμα του με λευκο ή σκούρο επίχρισμα.

Φθινοπωρινό μάθημα κεραμικής 2021

Μέσα από μια σειρά έξι πρωινών μαθημάτων μάθαμε διαφορετικές τεχνικές όπως κατασκευή πλακών, γλυπτική, διακόσμηση με μπαντανά και πολλά άλλα. Ήταν μεγάλη μου χαρά να δουλέψω με αυτήν την ομάδα!

Εργαστήρια στο Μόδι - Νοέμβριος / Δεκέμβριος 2019

Και στα τέσσερα εργαστήρια η δημιουργικότητα ήταν εμφανής: από μία πανσέληνο που ξεπροβάλει φωτεινή μέσα από τα χόρτα, ένα μικρό Βούδα με κρυφή εσωτερική θήκη, πολύχρωμα βάζα για αγαπημένα σπιτικά μπισκότα, άλογα και παλιές ινδικές ξύλινες σφραγίδες μέχρι όμορφα διακοσμημένα κεραμικά φωτιστικά και γλάστρες.

Εργαστήρια στο Μόδι – Φεβρουάριος 2019

Έβρεξε πολύ το φετινό χειμώνα και ιδιαίτερα το Φεβρουάριο. Παρόλο που έξω ήταν μελαγχολικά, εμείς περάσαμε όμορφες στιγμές στα εργαστήρια κεραμικής. Κατά τη διάρκεια των τριών εργαστηρίων δημιουργήσαμε όμορφες γλάστρες με διαφορετικές τεχνικές και εμβαθύναμε στον κόσμο της μοντελοποίησης προσώπου. Σύνδεση, συζήτηση, γέλιο, επαφή με τον πηλό, συγκέντρωση και δημιουργική ενέργεια - όλα αυτά συνυπήρχαν και περάσαμε υπέροχα.

Εργαστήρια στο Μόδι - Νοέμβριος / Δεκέμβριος 2018
Στα δύο Εργαστήρια Κεραμικής δημιουργήσαμε όμορφα ανάγλυφα και μόμπιλε και περάσαμε τέλεια. Κάποιοι ήρθαν ακόμα και όλο το δρόμο από την Παλαιοχώρα ή από την Άγια Γαλήνη για να συμμετέχουν!
 
Εργαστήρια στο Μόδι – Φεβρουάριος/Μάρτιος 2018

Τα θέματα στα τρία Εργαστήρια Κεραμικής ήταν: βάζα με καπάκι, γλάστρες φυτών και γλυπτό – το ανθρώπινο σώμα.

Εργαστήρια στο Μόδι - Νοέμβριος / Δεκέμβριος 2017

Στα τρία διαφορετικά εργαστήρια που οργανώσαμε αφιερωθήκαμε στη δημιουργία ανάγλυφων, κινητικών (μόμπιλε κρεμαστών) και φωτιστικών.

Ημέρα εργαστηρίου στο Mόδι - Ιούνιος 2017

Ήταν μια όμορφή ημέρα, δημιουργήσαμε εξαιρετικές γλάστρες στον κήπο του ατελιέ, διασκεδάσαμε κάνοντας καλή παρέα και απολαύσαμε το μεσημεριανό διάλειμμα και το φαγητό.

Εργαστήρια στο Μεγάλο Ο - Ιαν. / Φεβ. 2017

Πραγματοποιήσαμε μια σειρά τεσσάρων εργαστηρίων στο "Megalo O" στα Χανιά τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο του 2017. Τα θέματα ήταν: γλάστρες, φωτιστικά, ανάγλυφα και βάζα με καπάκι.