Στο μεταξύ…..

English

…τα ράφια στο ατελιέ μου γεμίσανε με πολύ προσωπικά και όμορφα έργα που φτιάξανε οι μαθητές μου στα τρία προηγούμενα Εργαστήρια Κεραμικής στο Μόδι.

Μένω  έκπληκτη πώς  ξεκινώντας όλοι από το ίδιο σημείο – ένα κομμάτι πηλό, καταλήγουμε σε τόσο διαφορετικές δημιουργίες. Είναι ωραίο να βλέπεις  πώς κάποιες ιδέες πραγματοποιούνται  ενώ άλλες μεταμορφώνονται σε κάτι εντελώς διαφορετικό και απρόβλεπτο…. και συχνά ακόμα καλύτερο!

Καμιά φορά βασανίζεσαι και πρέπει να ξεκινήσεις από την αρχή, ενώ άλλες φορές  το έργο “γεννιέται” από μόνο του και δεν καταλαβαίνεις πως έγινε!

Έτσι κι αλλιώς κάθε κομμάτι περνάει από μια διαδικασία δημιουργικότητας και θέλει προσωπική ενέργεια και κόπο. Ακριβώς αυτό είναι που κάνει το έργο πολύ προσωπικό και μοναδικό και δίνει τόση χαρά.

Αυτή την στιγμή πάντως τα έργα μας κάθονται ακόμα στα ράφια, στεγνώνουν και περιμένουν το δεύτερο μέρος της διαδικασίας για την ολοκλήρωση του κεραμικού – το ψήσιμο, το σμάλτωμα και το δεύτερο ψήσιμο.

Αν θέλετε να δείτε τα τελειωμένα κομμάτια, κοιτάξτε την επόμενη ανάρτηση όπου θα μπορέσετε να δείτε φωτογραφίες από τα έργα!

Στο μεταξύ μπορείτε να δείτε κάποιες φωτογραφίες από τα Εργαστήρια.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν  στα επόμενα Εργαστήρια Κεραμικής, πρέπει να λάβουν υπόψη ότι δεν θα γίνουν πριν το Νοέμβριο, διότι θα είμαι απασχολημένη κατά τη διάρκεια της τουριστικής σεζόν. Σε περίπτωση που υπάρξει διαθέσιμος χρόνος στο τέλος Ιουνίου / αρχές Ιουλίου για μια ημέρα Εργαστηριού, θα σας ενημερώσω.

Ο πιο εύκολος τρόπος για να ενημερωθείτε είναι να εγγραφείτε και να μαθαίνετε πάντα τις νέες ημερομηνίες και γενικά τα νέα από το ατελιέ κεραμικής στο Μόδι.

Σας εύχομαι μια καλή εβδομάδα γεμάτη χαρά και δημιουργικότητα!

 

Barbara